Retourneren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent met je aankoop. Geen probleem! Je kan zonder opgaaf van redenen artikelen retourneren bij Ibiza Stuff. 

Uiteraard hanteren we enkele voorwaarden bij een retourzending zoals:

  • De artikelen dienen binnen 14 dagen geretourneerd te worden.
  • De Ibiza Stuff aankopen dienen ongedragen te zijn, en de eventuele verzegeling dient intact te zijn. 
  • De artikelen dienen in de originele verpakking geretourneerd worden en onbeschadigd te zijn. 

Bij het vermoeden van dragen, nemen wij de artikelen niet retour! (zie meer informatie bij 'Retourneren' en algemene voorwaarden, artikel 7).
N.b.: Oorhangers worden niet retour genomen i.v.m. hygiënevoorschriften!

Ibiza Stuff is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren je daarom je retourpakket altijd met Track & Trace te verzenden.

Heb je een beschadigd product ontvangen of een klacht over een product?
Deze artikelen kunnen niet als regulier retourpakket worden verzonden, maar moeten meteen gemeld worden via e-mail info@ibizastuff.nl of via contact. Hier kan je ook eventueel foto's uploaden.

Retourneren bij Ibiza Stuf is simpel & gemakkelijk! Volg de volgende stappen:

• STAP 1
Stuur een e-mail aan info@ibizastuff en geef aan welk artikel of artikelen geretourneerd worden. Vermeld hierbij het ordernummer en het nummer van het artikel.


• STAP 2
Doe de artikelen onbeschadigd en ongedragen netjes terug in de verpakking. Wij waarderen het zeer als we de items op dezelfde manier terugkrijgen als jij ze ontvangen hebt. Dit betekent met alle kaartjes eraan, een eventuele onverbroken verzegeling en netjes verpakt in de originele verpakking. Retourneer je schoenen? Gebruik niet de schoenendoos als verzenddoos. Stop de schoenen terug in de schoenendoos en verpak deze doos vervolgens in de verpakking waarin je deze hebt ontvangen.

 

• STAP 3
Knip het retouradres uit die op de pakbon staat en noteer hierop het ordernummer welke op de pakbon staat en plak deze over de oude adressticker op het retourpakket. 


• STAP 4
Ga met het retourpakket naar het dichtstbijzijnde postnl locatie om deze te laten frankeren en vervolgens af te geven. De kosten hiervan zijn voor eigen rekening. Bewaar het bonnetje van het postkantoor goed! Hierop staat de Track & Trace code waarmee je het pakket kunt volgen en kunt zien of deze in goede orde bij ons is aangekomen. 


Verwerking 
Zodra het retourpakket is goedgekeurd door onze retourafdeling ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Hierna maken wij de terugbetaling zo snel mogelijk in orde. Ben je in de tussentijd benieuwd waar je retourpakket is? Met de Track & Trace code die je van het postkantoor ontving kun je de actuele status van je retour bekijken. 


RETOURVOORWAARDEN

Je mag je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave retour sturen naar ons. De makkelijkste manier om je items retour te sturen is door de stappen hierboven te volgen. Wij restitueren dan alleen het orderbedrag en niet de verzendkosten die Ibiza Stuff heeft betaald. De kosten voor het sturen van je retourpakket naar Ibiza Stuff zijn voor eigen rekening.
 

Ibiza Stuff is niet aansprakelijk voor het kwijt of beschadigd raken van een retourpakket. Wij adviseren je daarom je retourpakket altijd met Track & Trace te verzenden.

Wanneer wij het retourpakket en de teruggestuurde items in goede orde ontvangen en hebben verwerkt, ontvang je van ons een bevestiging per e-mail. Wij streven ernaar je retour binnen 3-5 werkdagen na ontvangst te verwerken. Hierna storten we het restitutiebedrag zo snel mogelijk terug op je rekening. Het streven is de terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking van je retour in orde te hebben gemaakt. Terugbetaling zal in ieder geval binnen de wettelijke termijn van 30 dagen plaatsvinden.

Je kunt je retourpakket sturen naar:
Ibiza Stuff / retouren
Ordernummer:
Frederikstraat 617
2514 LS Den Haag


Heb je nog vragen? Stuur ons dan een e-mail of een bericht onder contact
We helpen je graag!

Always with love...................